Kundeudtalelser

- hvad siger kunderne?

Skjul videoreferencer

Erik Lohaven Persson
Ägare av Hats, Boots & Bourbon
Anne Mette Nørskov
Projektleder hos AFUK Ørkenfortet
Signe Antvorskov Krag
Direktør hos SAKinnovation Aps
Sandwichpigen
Indehaver af Sandwichpigen
Oliver Curting
Hjemmesideudvikler hos Hej Verden
Preben Ortmann
CFO hos Omniveta
Stine Engels Henriksen
Grafisk Designer hos Stine Engels DESIGN
Michael Ødum
Managing Director hos Visionize
Kim Balle
Indehaver af Nordic Startup Awards
Kim Balle
Indehaver af Drobe

De varmeste anbefalinger

Jeg havde igennem næsten 3 år fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Dorte. Hun var som lejenregskabschef.dk ansvarlig for bogholderiet hos Vivino - en mindre opgave, der efterhånden voksede sig temmelig stor! Til at begynde med, oplærte Dorte med stor tålmodighed og humor mig, som aldrig før havde haft med regnskabsprogrammer at gøre. Sidenhen arbejdede vi sammen på ugentlig basis - noget jeg altid så frem til.

Hos Dorte er servicen i top og der er altid plads til latter og smil, men også til de mere alvorlige samtaler. Dorte forstår virkelig, hvilke udfordringer man regnskabsmæssigt står overfor som startup og er altid imødekommende og super hjælpsom.

De varmeste anbefalinger fra Ditte Buch Andersen, HR Manager hos Vivino.

Ditte Buch Andersen
HR Manager hos Vivino

Det gør en kæmpe forskel

Dorte hjalp os i den spæde start da vi ikke havde den store økonomi. Hun valgte at sponsorere Nordic Startup Awards som nu er vokset til 4 regioner og dækker 27 lande under vores nye firma Global Startup Awards. Det har gjort en kæmpe forskel!

Kim Balle
Indehaver af Nordic Startup Awards

Jeg har sparet både tid og penge

Da jeg startede som selvstændig var jeg meget i tvivl om, om jeg skulle hyre en revisor. Jeg forstillede mig at det først ville blive relevant for mig, når min virksomhed havde nogle år på bagen, og jeg havde en nogenlunde stabil indkomst. Heldigvis fik jeg anbefalet LejEnRegnskabschef.dk af en bekendt. Jeg fik en times gratis iværksætterrådgivning, som hjalp mig med at få styr på en masse uafklarede spørgsmål fra starten. Efterfølgende besluttede jeg, at jeg vist hellere måtte have dem med på sidelinjen fra starten, og det har jeg ikke fortrudt!

Jeg er sikker på at jeg har sparet både tid og penge ved at have haft hjælp til regnskab fra starten, og det giver også en langt bedre nattesøvn når man ved der bare er styr på den del. Der er rigeligt af andre udfordringer som selvstændig, så hvorfor bruge tid på det, når de er meget bedre til det.Og så kan jeg godt lide, at man altid kan ringe og "spørge dumt" hvis man har brug for det.

Jeg kan kun anbefale at bruge LejEnRegnskabschef.dk.

Stine Engels Henriksen
Grafisk Designer hos Stine Engels DESIGN

Professionel hjælp i øjenhøjde

Hver gang jeg ringer, tager Dorte telefonen – og hver gang med en god løsning.

Det er mit klare indtryk, at Dorte driver sin virksomhed for at hjælpe andre. Hun er en fornøjelse at arbejde sammen med og er villig til at sidde til langt ud på natten for at få styr på tingene, når jeg får leveret tingene i sidste øjeblik før en deadline.

Lej En Regnskabchef får mine allerbedste anbefalinger.

Oliver Curting
Hjemmesideudvikler hos Hej Verden

Vi har altid været tilfredse

Vi har gennem flere år benyttes os af LejEnRegnskabschef / JuelViborg til udarbejdelse af årsregnskaber, udfærdigelse af selvangivelser samt til assistance i forbindelse med diverse regnskabsmæssige forhold.

Vi har altid været tilfredse med den service og kvalificeret assistance vi har modtaget, herunder deres fleksibilitet til at yde assistance med meget kort varsel.

Vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger.

Preben Ortmann
CFO hos Omniveta

Ekstra bonus at prisen tilmed var lavere

Vores primære årsag til at vi skiftede til Juel Viborg registrerede revisorer var på grund af afstanden til vores daværende, og endvidere var det vigtigt for os, at vores nye revisor var kompetent, kunne levere hurtig ekspedition ift. ad hoc opgaver, omhyggelig, vant til at arbejde med mindre virksomheder herunder at holde os i ørene i forhold til diverse tidsfrister, og så var det jo blot en ekstra bonus, at prisen tilmed var lavere, samt at vi kunne spare nogle tunge papirgange.

Michael Ødum
Managing Director hos Visionize

Bedste service

Vi har haft 3 forskellige revisorer på 4 år før vi fik Dorte. Den ene revisor lavede ikke tingene korrekt. Den anden revisor sendte fakturerer hele tiden, og vi kunne slet ikke finde ud af, hvad vi egentligt betalte for?!!!

Vi bruger Lej En Regnskabschef til at lave vores lønninger, vores bogføring og så bruger vi revisionsfirmaet til at lave vores årsrapport og selvangivelse.

Hos Dorte får man den bedste service og tingene bliver lavet ordentligt. 

God kemi fra dag 1.10 af 10 ******************* 😘

Sandwichpigen
Indehaver af Sandwichpigen

Der er styr på tingene

Vi har bruge LejEnRegnskabsChef I 3 år. Det har gjort at vi både har lært en masse om vores økonomi og at vi altid ved, at der er styr på tingene. Jeg kan fokusere på at sælge og vokse vores virksomhed.

Kim Balle
Indehaver af Drobe

Revision med smil, charme og dygtighed

Jeg har haft fornøjelsen af at have Lejenregnskabschef.dk og Dorte Juel Viborg som min revisor for min opstartsvirksomhed SAKinnovation Aps i over 2 år og kan klart anbefale at lave en aftale med Dorte. 

Jeg behøver ikke tænke på moms og årsregnskaber eller bøvle med andre administrative bogføringsprocesser, Dorte har bare styr på det, hun svarer altid lynhurtigt på alle henvendelser også om aftenen og i weekenden, og så er priserne utroligt rimelige i forhold til den tryghed der er at have Dorte med på siden. 

Med Dorte får man en revision der har smil, charme, dygtighed og ikke mindst et bankende hjerte for entreprenør virksomheder. Det er er en sjældent set pakke og for nye virksomheder som min, hvor entreprenør ånden og nye markedsmuligheder fylder arbejdsdagen maksimalt ud, er det guld værd. 

Dorte har derfor min varmeste anbefaling.

Signe Antvorskov Krag
Direktør hos SAKinnovation Aps

Ingen spørgsmål er for banale

AFUK foreningen Ørkenfortet har igennem de seneste 2 år samarbejdet med Lej En Regnskabschef.

Lej en regnskabschef har varetaget løn, bogholderi, klargjort årsregnskab til revision og været vores rådgivere i både regnskabstekniske, løntekniske og andre bogføringsspørgsmål.

Vi er yderst tilfredse med samarbejdet og sætter særligt pris på at ingen spørgsmål er for banale, og at der altid er tid til en grundig forklaring. 

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde og kan varmt anbefale Lej En Regnskabschef.

Skrevet af:
Anne Mette Nørskov og Kirsten Del Campo

Anne Mette Nørskov
Projektleder hos AFUK Ørkenfortet

Dorte har hjälpt mig med allt

Jag kan med extremt gott samvete varmt rekommendera Dorte Juel Viborg som revisor. Dorte har hjälpt mig med allt ifrån kontakt med myndigheter, banker, budget, registrering av företag och rådgivning. Det är alltid upplyftande att besöka Dorte och man lämnar med ett glatt humör trots att det är budget och siffror som diskuterats. Dorte har en otrolig energi och stor kompetens och ser till att få saker och ting gjorda i ett snabbt tempo.

Erik Lohaven Persson

Ägare av: Hats, Boots & Bourbon – Boutiqe, Cocktails, Café – Istedgade 24

Erik Lohaven Persson
Ägare av Hats, Boots & Bourbon
Skriv en anbefaling
Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig
Lad os finde den bedste løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.

Her finder du os:
Mellemtoftevej 11
2500 Valby

CVR-nummer:
30563670

Uups! Noget gik galt, da beskeden skulle sendes. Grib endelig telefonen og ring i stedet.